Запитване за резервация
Име:*
Фамилия:*
E-mail:*
Телефон:
Коментар:
Пристигане* Заминаване*
Брой стаи:
Брой възрастни:*
Брой деца от 0 до 2 г.:
Брой деца от 3 до 10 г.:
Брой деца от 11 до 18 г.:
  Изпрати.... »

Направете запитване за резервация тук и ние ще се свържем с Вас на посочения телефон или e-mail възможно най-бързо. Това е само запитване и не е обвързано със заплащане.

Пакети и специални цени

За  най-добра оферта към момента и свободни места, молим да се обадите на телефона за връзка с хотела: 0888066612 или използвайте формата за запитване за свободни стаи.

Контакти

СЕМЕЕН ХОТЕЛ "ТРОПИКАНА"**

РАВДА, 8238

УЛ. ИЗГРЕВ 13

ТЕЛЕФОН: +359 888066612

Е-МАIL: BGTROPICANA@YAHOO.COM

 

 

КАК ДА НИ НАМЕРИТЕ В РАВДА?

1 вариант: Влизайки в Равда от разклона на пътя Бургас-Варна, завийте веднага на ляво по първата пресечка. Това е ул.”Свобода”, която малко по-надолу става ул.”Изгрев”. Ще видите хотел ТРОПИКАНА  от ляво.
 
2 вариант: Ако пропуснете да завиете на ляво по ул.”Свобода”, както е описано във вариант 1, продължете по ул.„Св.Св. Кирил и Методий” докато стигнете до центъра на Равда. Там завийте на ляво по ул.”Македония” и завийте отново на ляво по първата пресечка, която е ул.”Изгрев” /на ъгъла има баничарница/. Хотелът е на 20 м. по-нагоре, от дясно.

3 вариант: Ако влезете в Равда идвайки от Несебър, подминете Луна Парка и завийте по първата улица в дясно. Това е ул.”Изгрев”. Хотел ТРОПИКАНА e на 20 метра по-нагоре, от дясно.

Само на 3 км от старинния Несебър и на 5 км от Слънчев Бряг,в центърa на Равда, срещу
Луна парка... Семеен Хотел TРОПИКАНА**

Форма за контакти

Име, фамилия:*
E-mail:*
Телефон:*
Вашето съобщение:*
Изпрати